aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Nets besejrede Cavaliers 109-99

Nets besejrede Cavaliers onsdag aften i Barclays Center, 109-99. Med sejren forbedrer Brooklyn sig til 11-5 på den unge sæson og forlænger deres hjemmesejrsrække mod Cavs til fire kampe.

Harden i NBA Trøjer lavede alle sine 12 fejlskud, og LaMarcus Aldridge scorede 14 af sine 24 point i fjerde kvartal for at bringe Nets til deres niende sejr i deres seneste 11 kampe. Patty Mills tilføjede 21 point for at give Nets fire 20-pointsscorere for første gang i denne sæson.

Efter at have været bagud med 23 point og været tocifrede nede næsten hele andet og tredje kvartal, kunne Cavs have foldet. I stedet fik Cleveland sammensat et 32-19 tredje kvartal, der tvang Kevin Durant og James Harden i Brooklyn Nets Trøjer til at være på gulvet sent i kampen.

Nets overvandt en kort scoringstørke, før de genstartede deres offensiv for at tage en 62-41 føring ved pausen. Cavaliers udkonkurrerede Nets 8-2 i en strækning på 2:05 til tæt på 96-89 med 4:43 tilbage. Spillere fra Brooklyn i NBA Trøjer afsluttede kampen med at overgå Cavs med 13-10.

"Anden halvleg, vi havde lige en nedsmeltning," sagde Harden efter at have scoret 27 point på 6 af 12 skud, plus yderligere 12 fra stregen. "Kom bare sjusket ud i den tredje," sagde træner Steve Nash. “Jeg tror ikke, vi havde fokus eller intensitet; bare slip vores fod fra gassen."

Brooklyn skød 45,8 procent fra gulvet og 37,5 procent fra dybt i sejren, mens de fik 29 assists på deres 38 lavede skud. "Det gode er, at vi (kom) afsted med sejren," sagde Harden i Brooklyn Nets Trøjer. "Vi skal bare (skal) blive ved med at forbedre os. Ingen undskyldninger."