1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Coby White er et andet godt valg

Chicago Bulls har desperat brug for en ny point guard. De kan tegne en ungdom, underskrive en veteran i gratis bureau eller lave en handel, men Chicago kan ikke vælge deres fyr indtil den syvende samlede valg, hvilket betyder, at der er meget, der er ude af Bulls kontrol. Chicago Bulls kan se på potentielt handel for Los Angeles Lakers Point Guard Lonzo Ball. Ball led igennem en meget skuffende 2018-19 anden sæson.

Lonzo's potentiale opvejer langt de bekymringer omkring hans spil. Til sin karriere skyder han 38% fra banen, 31,5% fra 3-punkts rækkevidde og 43,7% fra frie kastelinjen. Der er ingen tvivl om, at han passer til nba trøjer, og han kan være et gulv generelt for Bulls. At bringe Terry Rozier til Chicago Bulls bringer kun større spørgsmål. Rozier er bare ikke en bevist NBA-spiller, og han er også en under-average shooter.

Mulighederne er mange. Coby White var pludselig den mest talte om udsigten blandt Bulls fans. Hvis Hvid er tilgængelig, når Bulls er på døgnet, bør de tage ham. Dunns handelsværdi er lav til ikke-eksisterende. Da han tog på Chicago Bulls trøjer, tog klubben en chance for Dunns rå talent, men dette skridt ville være lidt sikrere. De planlægger også at tilføje en veteran stormand i gratis bureau.