1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Lopez var stjernen i spillet 1

Milwaukee Bucks tager en 1-0-serie føring i Eastern Conference Finals. Bucks lukkede spillet på en 10-0 runde i løbet af de sidste tre og et halvt minut. Milwaukee Bucks træner Mike Budenholzer's substitutionsmønstre begynder tidligere end de fleste. Og denne fordel har allerede udbetalt udbytte gennem hver runde af playoffs. De alsidige rollespillere omkring Antetokounmpo gør Bucks så hårde at slå.

Lopez var stjernen i spillet, der afsluttede natten med en postseason karriere-høj 29 point. Hans udnyttelser overalt på gulvet var afgørende for Milwaukee's sejr onsdag aften. Han iført sin Milwaukee Bucks trøjer førte vej med 29 point og 11 rebounds på 12-of-21 skyde. Hvis denne præstation sætter tonen til Lopez i serien, vil Bucks være meget skræmmende. Bucks løber en mere fristrømmende lovovertrædelse, og det kan tage et spil eller to for Toronto at justere.

Lowry var fantastisk og ikke bare på grund af hans scoring. Før denne runde var Lowrys postseason high 22 point. Han er den særlige, når han lægger på nba trøjer. Selvom Giannis Antetokounmpo ikke var med maksimal effekt med den lange pause, tilføjede han 24 point og 14 rebounds. Det er for tidligt at fortælle, hvordan dette tab vil påvirke serien. Det er svært og nødvendigt at vinde på vejen i playoffs.