1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Houston har brug for mere kreativitet

Houston Rockets blev endnu en gang elimineret fra Postseason af Golden State Warriors. De savnede playoffs i tre årstider. Skylden kan i efteråret på hovedtræner Mike D'Antoni. D'Antoni har opført årstider med henholdsvis 55, 65 og 53 sejre, siden de blev ansat. Han har en fantastisk personlighed. Af denne grund er D'Antoni ophold i Houston et godt valg. Men nogle synes, det kan være tid for Rockets at komme videre fra D'Antoni.

Måske er det ikke nødvendigvis D'Antoni, der skal gå, men det vigtigste er, at Hardens støttekaste skal blive bedre. Harden iført sin Houston Rockets trøjer har stadig scoret et væld af point denne eftersæson, men hans varemærke evne til at tegne foul har været mindre. Houston lider af sin mangel på bænk dybde. Og de kan have brug for mere kreativitet og ildkraft end Harden.

Houston Rockets sluttede sæsonen ligesom hvordan de startede. Ændringer er nødvendige. En anden strategi eller roster-konstruktion, måske med deres nba trøjer farve, skal Houston beslutte, om det er på tide at prøve en anden rute. Handel Clint Capela eller trække proppen på Paul og derefter udfylde resten af ​​roster er mulighederne for øjeblikket.