1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Harden har lavet det afgørende bidrag

Houston Rockets leverede en med en kobling 126-121 sejr over for Golden State Warriors i overarbejde for at reducere seriens underskud til 2-1. Senere i overarbejde dræbte James Harden en af ​​hans patenterede back-3'er for at give Rockets en seks-punktsled i sidste minut. Han bærer sin nba trøjer sparer Rockets 'sæson i et must-win spil med 41 point, ni rebounds og seks assists. Harden havde den mest hærde slags nætter.

Harden bidrog 41 point ni rebounds og seks hjælper denne sæson. Og det var ikke bare tallene. Foran dem, der værdsætter ham mest, lavede Harden i sin Houston Rockets trøjer det afgørende bidrag i knapstid. Men alt er et slag for Houston lige nu, og det viste sig igen. Da han talte om øjnernes skader, sagde han, at de ikke forstyrrede ham på lørdag, men begge øjne forblev blodige røde i pletter.

Durant er absolut den mest værdifulde spiller af Warriors. Meget enkelt ville krigerne blive sunket uden ham lige nu. Raketterne spiller på en måde, der opfordrer Durant til at gøre alt, mens de koncentrerer sig om at begrænse alle andre. Men selv Durant var ikke nok til at overvinde den endelige Houston-flurry. Efter mandagens spil skifter serien til Californien, hvor Game 5 er onsdag aften.