1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Tobias Harris er et godt mål for Bulls

Handelsmarkedet kan være et afgørende sted for Chicago Bulls at få værdi ud af denne sommer. Det ultimative mål for Chicago Bulls i off-season er at tilføje rotationsdybde. Til en vis grad skulle Tobias Harris være enig i en mere holdvenlig aftale. Hvis Bulls er i stand til at vinde over interesserne for en spiller, der kan rumme gulvet som Harris, er han et godt mål for holdet.

For nylig viser rapporterne, at Chicago Bulls anmodede om, at Omer Asik blev fjernet fra bøgerne den 25. april. 2017-18-kampagnen generelt for Omer Asik var en katastrofe, ikke kun med Chicago Bulls. Og det betyder at han skal tage af sin Chicago Bulls trøjer. Det var en karriere-endende skade / sygdom, der afrundede alt ud for Asik. Det er uheldigt, at dette skete for både Omer Asik og Chicago Bulls.

Bulls har brug for en point guard. Hvis Chicago Bulls vinder udkastet til lotteri, har de valg til at udarbejde den bedste spiller. Håber deres nba trøjer kan interessere nogle spillere. Hvis Bulls får det andet overordnede valg, R.J. Barrett og Ja Morant er på listen. I slutningen af ​​dagen er dette en af ​​de mest interessante tegningsklasser på et stykke tid. For nu skal vi bare vente og håbe på det bedste.