1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Miami Heat hedder Wade på onsdag

Dwyane Wade beviser endnu engang, at han er så meget mere end bare en NBA superstjerne. Wade spillede sit sidste NBA-spil sidste onsdag, og han loggede en tredobbelt-dobbel i sin sidste tur. Det ser ud til, at den 37-årige Wade har haft sin første uge med pensionering. Wade besluttede selv at få en tatovering i den ene uge, han er blevet pensioneret. Det lyder: "Min tro er stærkere end din tvivl."

Miami Heats sæson er kommet til et uundgåeligt tæt. Wade blev lagt i mere end to timer for individuelt at hilse hver medarbejder i køen. Han underskrev hans navn til ventilatorer nba trøjer. Og han talte til alle og sagde tak. Han havde spillet i 72 kampe denne sæson. "Tog lidt tid i dag for at takke nogle meget vigtige mennesker bag kulisserne ved Miami Heat," skrev Wade i posten.

Selvom han aldrig var helt fuldbyrdende ansvar, var der tidspunkter, hvor D-Wade iført sin Miami Heat trøjer faldt i søvn på den defensive ende. Dwyane Wade var i tops med 30 kurve (i 77 forsøg). Ikke alene var hans samlede produktion til at spille tidsforhold imponerende, men det var meget imponerende, at han ofte var en få spillere, der kunne skabe sit eget skud.