1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Rockets greb kontrol gennem spillet

Rockets 'defensive indsats mod Jazz i Game 1 på søndag aften chokerede og forbløffet over masser af mennesker. De startede en solid start på søndag ved at banke Utah Jazz 122-90 denne gang. Raketterne har jo længe været betragtet som et offensivt orienteret hold. Houston spillere sagde, at nøglen til forsvaret gjorde livet svært for jazzstjernen Donovan Mitchell. Rockets greb kontrol midt imellem første kvartal, som James Harden og Clint Capela bogførte dobbelt-doubler.

Utah Jazz forsøgte at tvinge den venstrehåndede James Harden til hans ret til at gøre tingene vanskeligere på ham. Harden var ikke overrasket over Utahs defensive taktik. Endnu en gang havde de ikke noget svar til James Harden/Clint Capela pick-and-roll. Det føltes som en fortsættelse af femspilsserien, som sendte Utah til sidste års offseason. Og det er ikke engang Utahs største problem. Deres Houston Rockets trøjer viste, at de svedte voldsomt. Harden parrede 29 point med 10 assists, og han forblev i spillet og viste sig at være instrumental i Houston genvinde kontrol.

Ricky Rubio fra Utah Jazz startede efter at have savnet fire af de sidste fem spil i den regulære sæson med en quadriceps skade. Med sin nba trøjer kunne Rubio være en meget solid backup point guard på en contender. Sikker på, at Jazz kunne forsøge at replikere 2004-løbet fra stemplerne. Spil 2 er planlagt til onsdag, også på Toyota Center. Efter Game 2 på onsdag flytter serien til Utah for Game 3 på lørdag og Game 4 den 22. april.