1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Houston er 7-1 på denne brutale strækning

Hidtil er Houston 7-1 på denne brutale strækning og har gjort det hele uden Chris Pauls tjenester og har spillet deres sidste fire uden Eric Gordon. Den største ting ved denne liste for fans i trøjer Houston Rockets er 2-0-optællingen mod Golden State, med den spændende 135-134 overtidsturnering sidste torsdag, på trods af at Warriors er i fuld styrke. I mellemtiden fortsætter The Bucks Offense med at imponere, ikke kun på grund af Giannis Antetokounmpo.

Milwaukee Bucks er en -1,5 favorit i dette spil, 68,4% har valgt Houston Rockets til at dække spredningen. Milwaukee Bucks besøger Houston Rockets på Toyota Center onsdag aften. Dette spil er onsdag kl 20 i Houston.

Milwaukee er bundet til Houston for tredje bedste offensiv effektivitet. Hvad gør Bucks skræmmende er, at de er fjerde på forsvarssiden. Hoved til hoved, hjemmeholdet er 5-2 ATS i de sidste syv møder, og underdog er 9-4 ATS i de sidste 13 møder. Deres spil har toppet over / under 4 gange og falder under 3 gange. Over / Under-linjerne har i gennemsnit 224,1 i de sidste to uger, og deres spil har resulteret i et over / under-gennemsnit på 2,4. Brugt nba trøjer, har Houston vist sig imod kvalitet Eastern Conference-modstandere også.