1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

James Harden skader knæ i Rockets preseason spil

James Harden blev tvunget til at forlade Houston Rockets 'preseason spil mod Orlando Magic på søndag aften efter at have lidt ret knæskade. Folk føler sig triste for denne nyhed, fordi de forbereder Billige NBA Trøjer til ham.

Harden havde et legitimt tilfælde at være liga MVP for 2014-15 sæsonen, selvom han i sidste ende tabt ud til Stephen Curry til prisen. Med Rockets vagten kommer ind i hans primære og point guard Ty Lawson slutter sig til ham og Dwight Howard og Houston, har Rockets NBA Championship ambitioner på vej ind i 2015-16 sæsonen. Jeg håber, han kan komme så hurtigt som muligt, og du kan forvente at se ham og bære Houston Rockets Trøjer så hurtigt som muligt.

Derfor er det et smart træk for Rockets at trække ham fra et forholdsvis meningsløst preseason-spil. Selvom skaden ikke er så alvorlig og virkelig er intet andet end et kontusion, ville det ikke være overraskende at se, at Rockets satte deres stjernevagt til deres næste par preseason-spil også.

Det er bedre at sørge for, at Harden er sundt i starten af ​​sæsonen, og at Rockets skal komme godt i gang i en belastet vestlig konference end at presse ham til at spille i spil, der i sidste ende ikke betyder en hel del. For at have lyst til at se en af ​​basketballens bedste spillere være på højde denne sæson, lad os håbe at han kommer hurtigt op igen, og at det ikke er noget der lænder.