1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Det nye mål for sæsonen kun at vinde

Cavaliers Media Day i Cleveland i dag båret Cavaliers spillere og trænere er interviewet. 12. juli 2014 meddelte James, at Cavaliers var kommet tilbage, på grund af dette bliver Billige NBA Trøjer mere og mere populære.

Et af de spørgsmål, der mest angår Tristan - Thompson kontraktlige spørgsmål, om ledelsen eller spillerne har udtrykt tillid til aftalen. Cavaliers general manager David - Griffin, "sagde Thompson elsker teamet, vi er et godt hold med tillid Thompson er en af ​​dem." Fans, der støtter ham, ville have Cleveland Cavaliers Trøjer.

James sagde også, "han vil ikke deltage i kontraktforhandlinger i Thompson, Thompson og Knight for en aftale, der er meget optimistisk. Thompson ville være en meget vigtig del af holdet."

Blatter sagde, "James har været i gang. De ønsker at finde en metode til at reducere den regulære sæson spilletid, James lader sit playoff opretholde en bedre tilstand." James mener også, at den nye sæson ikke spillede i lang tid: "Jeg tror, ​​at Kevin (Lufkin) vil give mig meget tid til at hvile, fordi han kan gøre mange ting."

I dagens interview sagde James, "Hovedmålet med den nye sæson er stadig det samme, det vil sige at vinde." James sagde, at han arbejdede hårdt for en meget lang sommer: "Jeg har praktiseret tre gange om dagen, en uge med at praktisere fem dage, jeg var meget skør."