1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Kyrie Irving returnerer tid eller går betydeligt frem

Kyrie Irving i 2011 til udkast til valgidentitet i NBA, blev valgt Rookie rookie sæson; 2014 første All-Star Game starter lineup, og blev valgt som den mest værdifulde spiller; Samme år på vegne af de amerikanske mænds basketballhold for at deltage i verdensmesterskabet, vandt mesterskabet og blev valgt til MVP; 2014-15 season-NBA tredje hold. På grund af dette er Billige NBA Trøjer elsket af fans.

Ifølge "SLAM" rapporterede det, at knæfrakturer i årets NBA Finals Cavaliers-punktskytte Kyrie - Irving måtte vente til næste år i januar til officielt tilbage. Men de håber, at Cavaliers All-Star Point Guard er langt fremme på dette tidspunkt tilbage på banen. Dette er et spændende nyt for fans, og folk skal forberede Cleveland Cavaliers Trøjer.

Kyrie Irving er stadig på scenen sidelinjet, men ingen kan bestemme, hvornår han officielt kan vende tilbage. På trods af nyhederne, at Kyrie Irvings komeback forut kan være forsinket indtil næste år i januar, men Cavs forventer, at han kommer tilbage tidligere. Selvfølgelig, når Cavaliers Kyrie Irvings forståelse af situationen i træningslejr efter hans returtider kan variere.