1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Det gjorde aldrig et all-star-team

Ville det blæse for at lære, at Cedric Maxwell aldrig lavede et All-Star-hold? Der er mange fans at bære på Billige NBA Trøjer.

Fyren spillede til Celtics, han var en NBA Finals MVP i 1981 og en allestedsnærværende tilstedeværelse på CBS gennem 1980'erne. Han gennemsnitede kun omkring 14 point og seks og en halv rebounds med holdet, men deling tid med Boston Celtics Trøjer Trøjer på 30 minutter et spil, hvilket gør hans fravær forståeligt.

Mike Bibby har måske ikke været den mest spændende spiller at se, men han var en 17,6 point 5,4 point vagt for en række førsteklasses Sacramento Kings-hold i løbet af syv årstider, så du ville tro at han i det mindste ville få en Arv nikker fra assistent trænere, der stemmer om reserver.

Så er der tilfældet med Andre Miller. Manden ledede NBA i assisteret i 2002 og alligevel undladt at lave All-Star-serien. Han kommer ind i 2015-16 som NBA's niende all-time assistent mand, men Dre kunne aldrig dreje hjørnet nok til at overbevise vælgerne om at lette ham til et All-Star Game. Miller havde sikkert ikke noget imod. Det er fire dage til at arbejde på at afslutte hans Andrea Doria replik, lavet af balsawood.