1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Golden State Warriors er populær blandt fans

Golden State Warriors er en populær beat hans hold i NBA Cavaliers efter hans på mesteren i 2014-15 sæson. Også denne grund, Billige NBA Trøjer er bedst sælgende i alle Basketball butikker, fans er stadig i perfekt kriger er nedsænket præstation i NBA finaler.

I 2014-15 sæsonen, sluttede Warriors med en NBA record 67-15 bedste, de mest vinder i franchise historie. Warriors er afsluttet med en hjemme rekord på 39-2, den næstbedste i NBA var historie. De først i defensiv effektivitet for sæsonen og anden i offensiv effektivitet savner næppe, at Julius Erving førte Sixers ved først at opnå både offensiv og defensiv effektivitet.

Stephen Curry er uden tvivl krigerhelt i 2014-15 sæson, han var med Golden State Warriors Trøjer og hedder den 2014-15 NBA mest værdifulde spiller. Andre højdepunkter af sæsonen inkluderede Steph Curry bryder sin egen rekord for tre pointers lavet i en sæson med 286. I efterseasonet ødelagde Steph Curry Reggie Miller's rekord på 58 tre pointers i en enkelt postseason med 98th

Spændende spil og bedste hold er altid fans kan forlade dyb indtryk som Golden State Warriors power Warriors. Forventes i ny sæson.