1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Lakers med UAE har til hensigt at vende tilbage til NBA

Ifølge berømte basketball reporter David - Pique på Twitter brød nyheden om, at Los Angeles Lakers basketballspiller forsøger at tiltrække kinesiske Yi Jianlian tilbage til NBA. Dette er en god ny for fans. Han har masser af fans i Kina, folk bære Billige NBA Trøjer, da han spille spil.

Som vi ved, at afstanden Yi Jianlian første optræden i NBA i tre år var gået. 2011-12 sæsonen, Yi Jianlian på vegne af Dallas Mavericks spillede i 30 kampe, men i gennemsnit kun 6,8 minutters spilletid for at få, og 2,6 point og 1,6 rebounds. Efter afslutningen af ​​sæsonen, Yi Jianlian tilbage CBA Guangdong hold, og spillet indtil nu. Men Los Angeles Lakers Trøjer stadig indsamlet af fans.

Sommerens NBA gratis-agent marked, selv om Lakers ikke fik den store favorit, men stadig indførelsen af ​​en række kraftfulde ny støtte. Fra inde i deres nuværende lineup, den femte plads på bænken Hibbert Blackburn og Thackeray; Randall forventes at blive Lakers' begynder fjerdepladsen, bag ham er der en ny støtte Brandon - Pakistan Adams og Ryan - Kelly, hvis du ønsker at få en vis konkurrence i Vesten, er det klart, at Lakers dybde i den stilling, der være et supplement, og måske det er derfor, de er interesseret i Yi Jianlian.