1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Kobe Bryant kan Rio olympisk kampagne

Basketball er elsket af mange mennesker, de kan lide iført Billige NBA Trøjer at spille basketball. Og Kobe Bryant er den afgud mange mennesker.

USA Basketball mini-camp afholdes i Las Vegas, USA Basketball hoved Jerry - Colangelo sagde i et interview, at mens Lakers stjerne, 2. OL-guldvinder - Kobe Bryant blev ikke valgt den 34-mands trup, men han har stadig mulighed for at blive medlem af de amerikanske mændenes basketball fra Rio OL. Måske du har forberedt Los Angeles Lakers Trøjer, ikke?

Det forlyder, at i juni i år, Colangelo var i New York og Kobe Bryant havde et møde og talte om denne mulighed. På det tidspunkt havde colangelo ikke gøre nogen forpligtelse eller garanti, men han klart sagde Kobe, 2015-16 sæsonen, hvis Kobe kan vise et højt niveau, så det amerikanske hold dør vil blive åbnet for ham.

August næste år, Bryant vil være mindst 38 år. I løbet af de seneste to sæsoner har han været plaget af skader. Hvis Kobe havde mulighed for at repræsentere det amerikanske hold modregne i Rio, så vil dette være hans tredje i træk Olympiske Lege. Vi håber at se Bryant præstation i OL.