1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Spurs kan ende med at beklage deres sene snuble mod Blazers

Det har været en god par uger for San Antonio Spurs, der pludselig har en meget god chance for bestialsk Golden State Warriors til hjemmebane fordel i hele slutspillet. De får masser af fans støtte, næsten alle har Billige NBA Trøjer.

Lørdagens hvile-hærgede sejr over Golden State og mandagens sejr vs Atlanta Hawks sat San Antonio i No. 1 spot i Vesten via tiebreaker, og krigere fortsatte dårlig form, (på trods af tirsdagens smal sejr) fortsætter med at åbne op for en mulighed til Spurs. En sejr på onsdag mod Portland Trail Blazers ville have trukket San Antonio tilbage i en uafgjort og lægge et voldsomt pres på Golden State til at reagere. Han har mange fans, og folk slid Billige NBA Trøjer når spille fodbold.

Dog kunne Spurs ikke udnytte. Den forbrydelse var for det meste fint - de skød 47,7 procent fra marken og 11-af-26 fra dyb med fem spillere i tocifrede tal. Kawhi Leonard var især fantastisk, hvor han scorede 34 point (12-af-21 FG) med ni rebounds, seks assists, tre stjæler og to blokke.