1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Alle Warriors spillere fejrer deres sejr fast omfavne

Golden State Warriors efter et bortfald af fire år at genvinde NBA-mesterskabet, var begejstret og ophidset på samme tid, de har deres øjne rettet mod næste sæson. Golden State Warriors er et populært hold blandt fans, hvad mere er, Billige NBA Trøjer er hot salg i markedet.

Det forlyder, at krigere forventes at blive handlet i sommeren ud for den tidligere All-Star magt frem David - Lee, raketter, Toronto Raptors og 76ers vil sandsynligvis blive den nye ejer Lee.

Ifølge kilder, har Warriors været i privat til David - indrømmede Lee og hans agent, hvis Lees rolle næste sæson i Warriors er begrænset, så at de tidligere all-stjerne spillere er ikke fair. Ifølge industrien analytikere, David - Lee er en potentiel ny ejer efter transaktionen, herunder raketter, Raptors og 76ers.

Golden State Warriors vinde 2014-15 NBA titel med en 105-97 sejr i Cleveland i dag. Alle Warriors spillere fejrer deres sejr fast omfavne, tusindvis af fans vinke kriger Golden State Warriors Trøjer og screaming for krigere, nu er virkelig Carnival tid til Warrior spillere og fans.

Under alle omstændigheder vil de krigere før dette års NBA udkast og det frie agent markedet efter starten være positivt for David - Lee søger markedet, og de har besluttet at matche ethvert tilbud begrænset frie agenter fra andre hold for at få den grønne. Hertil kommer, at Warriors også planer og Harrison - Barnes kontrakt samtaler.