1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Cousins beder journalister til råds om fremtiden

Efter "NBA verden" sluttede gysende, DeMarcus 'hot touch fra bag buen hjalp vende, hvad der kunne have været en lusket Piston forstyrret i en komfortabelt tæt Kings vinde, med Boogie tilføje 24 point, 13 rebounds, seks assists, og fire lavet tre-punkts forsøg i fem forsøg. I dag, forældre mere opmærksomme på Billige NBA Trøjer, fordi de ville bringe barnet til at se på en række NBA spil.

At tag stave til 2016-17, skal det bemærkes, som Kongernes er på tempo for at vinde kun 35 kampe i denne sæson. Dette varemærke ville tælle for den højeste gevinst samlede Cousins ​​'pro karriere. Hans 2009-10 Kentucky Wildcats vandt også 35 spil. Ved passage en lille ært, også tage initiativ til at give ham Christmas Day Trøjer.

The Kings er i en playoff jagt, selv om, kæmper de skuffende Portland Trail Blazers for den endelige stedet i en Western Conference, der kunne se felt flere middling til det gode hold (sammen med Denver og barmhjertigt, New Orleans) slut under 0,500 om året. The Kings er blot procentpoint bag Blazers ind onsdag aften, og tjener en eftersæson kaj kunne være nok til at gøre Cousins ​​opsat på at komme tilbage.