1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Jimmy Butler scores 52 point

Der var en sjov øjeblik midtvejs gennem fjerde kvartal af Chicago Bulls 'mandag aften møde med de Charlotte Bobcats. Bulls stjerne Jimmy Butler, der havde spillet 32 ​​minutter gennem tre kvartaler, kom fra bænken med godt seks minutter tilbage i spillet og Chicago efterstillede ved fire. Da han gik ind på banen, men indså han, at han endnu ikke havde taget hans Billige NBA Trøjer fra.

Butler helt domineret slutningen af ​​dette spil, outscoring Hornets af ham selv 17-11 over sidste 06:21, herunder en dolk jumper med 32 sekunder tilbage og nogle kobling gratis omgange i sidste halve minut at føre tyre til en 118 -111 sejr over de besøgende Hornets. Han sluttede med en sæson-high 52 point - kun et point fra hans karriere højt, sat næsten et år siden, - at gå med 12 rebounds, seks assists, tre stjæler og en blok i 38 minutters arbejde. Så flere og flere mennesker støtter ham og købe Chicago Bulls Trøjer at se kampene.

Med undtagelse af en enlig lang bold på en fire-punkts play at give Chicago en en-point bly midtvejs gennem tredje kvartal, Butler gjorde sit skader den gammeldags måde, vælte 15 af sine 24 field-goal forsøg - 7 -for-9 på kanten, 6-til-8 fra mellemtone - og går en bemærkelsesværdig 21-til-22 på det modbydeligt linje på vej til den tredje en halv hundrede-hængende på mindre end en uge, og den ottendedel af 2016-17 NBA sæsonen.