1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Otto Porter gik på Bucks

Lidt gik Washington Wizards 'måde tidligt på sæsonen, da kombinationen af ​​en underpræsterende anden enhed og et porøst forsvar forlod første års head coach Scott Brooks leder efter svar at kickstarte hans udflagning hold. Stille da det er holdt, men den Wiz er begyndt at komme på sporet i de seneste to uger, en løbetur, der fortsatte mandag aften tak for en stor del til spil af en af ​​deres sæson-lang lyspunkter: fjerde år swingman Otto Porter . Vi mener også, at det kan vinde og Billige NBA Trøjer vil gå på at være populære.

Den Georgetown Washington Wizards Trøjer og nr 3 samlede pick i 2013 NBA udkast fortsatte sin breakout sæson, scorer spillets første seks point på vej til et spil-high 32 på stjernernes 13-til-18 skydning, herunder en 5-for -9 mark fra 3-punkts interval. Den ranglede fløj vil tilføje 13 rebounds, en støtte og en blok i 41 minutters arbejde mod de begavede, atletisk og lang langlemmede Milwaukee Bucks forreste linje.

Med mandagens sejr, guiderne er nu 7-3 i deres sidste 10 kampe, scorede et gennemsnit på 109,4 point pr 100 besiddelser i den spændvidde, der ville rank dem som NBA sjettestørste mest potente lovovertrædelse i løbet af den fulde sæson . Den Wiz færdig med 29 assists på 40 gjort field goals på mandag, skydning 50,6 procent fra marken som et team og bankede ned 12 af deres 29 triple forsøg.