1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

DeMarcus Cousins forbandelser ud George Karl

Sacramento Kings center DeMarcus Cousins ​​og coach George Karl enige om mindst én ting onsdag aften: The Kings '101-92 sejr over Detroit Pistons var hårdt tiltrængt. Det er ikke underligt, at fans har været ivrige efter at bære Billige NBA Trøjer.

Sejren endte en seks-spil miste streak for konger og kom to dage efter Cousins ​​blæret Karl i en postgame rant, der førte spillere, trænere og front-office personale til at lufte deres utilfredshed i en række møder tirsdag, at fejede mere uro gennem franchise. Dette er en ophidset nyt for fans, folk bære Sacramento Kings Trøjer til at støtte dem.

"Jeg er ligeglad, hvilken type hold du er på, et nyt hold, en veteran hold, en taber streak er tung," sagde Karl. "Min analogi - Jeg ved ikke, om jeg stjal den fra nogen - der er en vægt jeg kalder det,. 'Dræb abe." Der er som en abe hængende på ryggen. "

Adspurgt om han aftalt med Karls abe analogi, Cousins ​​sagde: "Nah, jeg ikke henvise til den som en abe Vi fik nogle ekstra vægt fra ryggen.".

Cousins ​​'og Karls spørgsmål tilbage til denne offseason, når træneren sagde, at han var åben for at handle med All-Star center. Cousins ​​blev generet af kommentarerne, og Karl senere undskyldte.