1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Harden fører Rockets til først at vinde 110-105 i Thunder

James Harden vidste hans skud ville begynde at falde med tiden. James Harden har masser af fans støtte, mange fans gerne købe Billige NBA Trøjer.

'' Jeg ramte de to første skud, og jeg var som: "OK, jeg har noget i dag, '' sagde han. Harden scorede 37 point, og Houston Rockets slog Oklahoma City Thunder 110-105 for deres første sejr i sæsonen. Fans er vanvittigt at bølge Houston Rockets Trøjer at fejre.

Det var den første tab for Thunder, som vandt deres første tre kampe, mens de Rockets droppet deres første tre. Harden var 12 af 26 fra banen efter en hård start på sæsonen. Han skød under 30 procent i hvert af de første tre kampe.

'' Jeg er sikker på alle store skytter går gennem tørke, sagde han. '' Mine var temmelig forfærdeligt, jeg indrømme. Men det vil ændre. Det vil alle komme rundt. Det er en lang sæson, og jeg vil gå på fem, seks, 10-game striber, hvor jeg er lige i brand, og det vil endda selv ud. ''

En frikast af D.J. Augustin udvidet Oklahoma City føring til fire sent i tredje kvartal. Men Rockets scorede de sidste syv punkter i den periode at tage deres første føring siden første kvartal.