1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Bryant er det andet de lærer

Los Angeles Lakers sæson indvarslede den tredje krig, de tabte til Dallas Mavericks hjemme 93-103. Som teamleder, selvom Kobe Bryant 15 point, men hans skydning touch stadig ikke ideel, han stadig forsøger at finde følelsen af ​​spillet. Kobe Bryant er en populær spiller blandt folk. Mange mennesker kan lide at indsamle Billige NBA Trøjer.

Efter de første to kampe af sæsonen, Bryant indrømmede, at han ikke fandt den følelse af spillet, især med hensyn til udvælgelse og tre-punkts skydning skydning mulighed, og hans ben er endnu ikke vendt tilbage til den bedste tilstand, gjorde han ikke finde den korrekte rytme. Los Angeles Lakers Trøjer er varmt salg i markedet. Således efter starten af ​​spillet Kobe Bryant valgte at forsøge at finde mening at stemme, men han føler intet i første halvår, 6 skud alle smed. Efter en halv-domstol warm-up, Bryant hånd endelig kom tilbage i tredje kvartal, først et layup, efterfulgt af en anden i den højreorienterede stemme i tre-pegepinde, men Bryant bragte ikke denne følelse at fortsætte.

Den Lakers er ingen sejr, Bryant stadig smed, men så længe han kan fortsætte med at spille spillet for mange fans, det er nok. Bare se på Staples Center står Crazy Lakers fans, vil du forstå, hvad Bryant spiller betyde.