1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

James bekræftede at spille regulære-sæsonåbningen

Ifølge "Cleveland Plain Dealer" rapporterede ledes Cavaliers stjerne LeBron - James gjorde det klart, at han vil debut i grundspillet åbningsbandet med Bulls i spillet. Jeg tror, ​​du kan forberede Billige NBA Trøjer at se kampen.

I går, James tog endelig del i den fulde uddannelse Cavaliers og træner Sepp Blatter mener James er god træning ydeevne. Som James kan spille åbningskampen, Blatter gårsdagens argument er at se, hvordan kroppen reagerer på James i dag. Hvis du er hans fans, kan du se frem til denne kamp, ​​og købe Cleveland Cavaliers Trøjer til støtte.

Naturligvis havde Jakob ikke tilbage ubehag eller bagud. I dag, i et interview han selv sagde: "Jeg har det godt," og er klar til at deltage med Bulls åbningsbandet. Desuden James sagde, at han aldrig tvivlet han ville fraværende oplukker.

30-årige James er ved at indvarsle de personlige afsnit 13 NBA sæsoner, havde han aldrig glip af en regelmæssig-sæson åbner.

David - Blatter sagde James og Loew i åbneren af ​​spilletiden vil ikke være begrænset, men han ville behandles med forsigtighed, James, og vil ikke lade ham spille for meget tid i et interview. I mellemtiden, Blatter sagde Loew state stor.