1 Followers
aktienyheder

Folk kan komme til at kende sport online og se

vælge NBA skjorter til dig selv

Demar DeRozan fortsætter sin brændende start

Den Toronto Raptors skyde vagt og nyslåede OL-guldvinder fortsatte sin glødende start på den nye kampagne på onsdag. Han hældte i 40 point - hans anden 40-stedet i fire kampe - at gå med fem rebounds, fem assists og blot en omsætning i 37 minutter til at lede Raps til en 113-103 sejr over Washington Wizards på Verizon Center. Toronto forbedret til 3-1 af sæsonen, mens Washington forblev winless på 0-3.

De to-tiden All-Star scorede 28 af disse 40 efter pausen, hvilket gør skud efter hård mellemklassen skudt og gøre en stabil march til frikast linje til at bære Raptors lovovertrædelse. Han sluttede 14-til-23 fra marken og 11-til-16 fra stribe, forudsat nok ildkraft til Toronto for at overleve en sløv start, som sætter dem i et 12-punkts hul sent i første kvartal, samt en rystende defensiv indsats, der tillod John Wall at køre grasserende (33 point på 11-til-19 skydning og 11 assists, omend mod ni omsætninger) og guiderne, der trådte onsdag winless og klassificeret 28. blandt 30 NBA hold i offensiv effektivitet, at skyde 58,3 procent fra marken med en kæmpestor 68 point i malingen.

Nå, de er sandsynligvis kommer til at sige, at de ikke tror, ​​det er sandsynligt, DeRozan vil fortsætte med at gøre 55 procent af hans mellemklasse jumpere, komme til frikast linje 10 gange om natten, og i gennemsnit 36,3 point i 37,2 minutter per spil. Og, Du ved, de er sikkert ret. Raptors vil tage det hele, så længe de kan få det, selv om, fordi lige nu, Demar DeRozan laver de ting, han gør bedst bedre end næsten enhver spiller i NBA gør noget.